OROSZVILAG.HU


Az Egységes Oroszországért tüntettek

Címlap » Hírek » Oroszország hírei
  |  2011-12-13 11:11:03  |  
Oroszvilag.hu

Az Egységes Oroszországért tüntettek

A nacionalista Rogozin a külső és belső ellenség ellen szónokolt

 Az Egységes Oroszországért tüntettek

 

Tegnap Moszkvában az Egységes Oroszország 25 ezer híve tüntetett, válaszul az ellenzék szombati több tízezres demonstrációjára, amely a választási visszaélések ellen tiltakozott.

A tüntetésen felszólalt Dmitrij Rogozin nacionalista politikus, Oroszország állandó NATO képviselője is, egyben az Egységes Oroszországot támogató Orosz Közösségek Kongresszusa elnöke, aki szerint „Irak és Szíria lebombázói” most Oroszországra gondolnak. Az orosz soviniszta Rogozin szerint az Egységes Oroszországot támogatóknak sem lehet okuk az elégedettségre, többek között azért, mert Oroszországot ellepték az illegális bevándorlók és „az etnikai bűnözés az orosz gazdaság egész szektorait tartja ellenőrzés alatt.”

Rogozin szerint bizonyos európai erők azt hiszik, „Oroszország könnyű zsákmány.” Szétbombázták Irakot, szétbombázták Líbiát, most Szíriára fenik a fogukat, eltaposták Jugoszláviát, „de valójában Oroszországra gondolnak. Csak az alkalomra várnak, amikor ki lehet használni országunk gyengeségét.” Rogozin szerint ma Európában senki nem tud ellenállni Washington diktátumának, kivéve Vlagyimir Putyint.

Ami pedig a belső rendcsinálást illeti, Rogozin szerint a pártnak meg kell szabadulnia az élősködőktől és a legkeményebb eszközökkel harcolnia kell a „szélhámosok, tolvajok, árulók” ellen.

 

 

(Nyezaviszimaja Gazeta, er.ru)

 

Cimkék: Egységes Oroszország, Dmitrij Rogozin
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat