OROSZVILAG.HU


Arsavin a Juventus csapatában? 

Címlap » Színes hírek, sport
  |  2011-01-12 17:24:21  |  
Mezei Bálint

Arsavin a Juventus csapatában? 

Idén nem megy úgy a játék 

Arsavin a Juventus csapatában? Arsavin a Juventus csapatában?  

Az orosz válogatott sztárja maradna Londonban

Dennis Lachter, Arsavin ügynöke a napokban utalt arra, hogy a szbornaja kiválósága a Juventus csapatában folytathatja pályafutását. „Lehetőség van arra, hogy Andrej Torinóba távozzon” – állította a menedzser, aki hozzátette: a középpályás csillagászati kivásárlási ára nagyon megnehezítheti az olasz klub dolgát.

„Az Arsenal idén versenyben van a Premier League elsőségéért, ami minden játékos álma. Az esetleges bajnoki címen túl, nem mehetünk el szó nélkül a lelépési összeg mellett sem, hiszen az ágyúsok csak 20 millió font ellenében mondanának le egyik legjobbjukról” – közölte Lachter.

Ráadásul Arsavint még két és féléves szerződés köti az angol fővároshoz, így a transzfer legkorábban júniusban valósulhatna meg. Természetesen nem csak a Juventus érdeklődik a Zenit egykori csapatkapitánya iránt, hanem a spanyol és a német bajnokság számos élcsapata is. Lachter nem állhatta meg, hogy egy fricskát adjon a zebramezeseknek: „Összességében azt gondolom, hogy ez egyelőre nem több egy találgatásnál. Viszont a Juventus két és fél évvel ezelőtt már leigazolhatta volna Andrejt, végül még sem tette. (…) Játékosom boldog Londonban. Ugyanakkor több ajánlatunk is van, de ezek még mind csak spekulációk. Semmi konkrétummal nem tudok szolgálni.”

A 29 éves, 57-szeres válogatott támadó az idei szezonban csupán négy gólt szerzett húsz bajnoki meccsen. Ez messze elmarad Arsene Wenger vezetőedző és a szurkolók várakozásaitól is. A francia mester mégis kitart egyik kedvence mellett, aki gyenge formája ellenére továbbra is a kezdő tagja.

(Szport Ekszpressz, calciomercato.com)

 

Cimkék: Arsavin, Juventus, Dennis Lachter, Arsenal, Arsene Wenger, Torinó, London
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat